Retourneren

De verzendkosten voor het retourneren van producten zijn voor de koper.

Ervoor zorgen dat u items ontvangt die passen is een prioriteit voor ons, en om deze reden bieden we een 14-daags uitwisselingsbeleid dat betrekking heeft op elk dimensioneringsprobleem dat u ervaart. We bieden geen terugbetalingen aan, maar we kunnen winkeltegoed of een ruil voor in aanmerking komende bestellingen uitgeven. Dit garandeert niet dat u in staat zal zijn om te ruilen voor exact hetzelfde item. Als we niet op voorraad zijn van een bepaald product, kunnen we u een winkeltegoed voor een ander artikel uitgeven (wat betekent dat u mogelijk moet ruilen voor een andere kleur of product). Limited Edition-producten kunnen niet worden geruild. Als een product met beperkte oplage is goedgekeurd voor retournering, wordt een winkeltegoed uitgegeven voor een vervangend product.

Als u niet 100% tevreden bent met uw aankoop, kunnen er ruilen voor in aanmerking komende artikelen.

Om de uitwisseling te starten
kunt u mailen naar info@romysfirnessjourney.nl

(Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor alle verzendkosten van en naar ons)
We zullen elke retour fysiek inspecteren en we behouden ons het recht voor om een artikel te weigeren als het niet door de inspectie gaat. Om een uitwisseling te controleren, moet het artikel dat u retourneerde in nieuwstaat zijn en in de originele verpakking met alle originele markeringen bevestigd. Uitwisselingen mogen geen tekenen van slijtage, geuren, vlekken (glitters, oliën, enz.) en geen vocht van zweet of anderszins vertonen. Wanneer uw ruil is goedgekeurd, ontvangt u

een factuur voor de retourverzending en zodra uw factuur is betaald, wordt uw vervangend artikel verzonden. Als de uitwisseling wordt geweigerd, bent u verantwoordelijk voor de kosten van het terugsturen van het artikel naar u. Om uw retour te kunnen verwerken, vragen wij u de stappen op onze retourpagina op de voet te volgen. Alle retourzendingen worden verwerkt als winkeltegoed dat u gebruiken om uw maatvoering terug te kopen.

Als het artikel is ontvangen door ons magazijn, moeten we het artikel inspecteren. Na goedkeuring sturen we je een winkeltegoed voor je object naar het e-mailadres in het bestand.

In reactie op de dreiging van COVID-19 (coronavirus) en recente CDC-adviezen, hebben we de uitwisselingen op alle items tijdelijk stopgezet. Deze reactie is een maatregel om de verspreiding van het virus van en naar onze faciliteiten en klanten te voorkomen. De CDC adviseert dat COVID-19 kan leven op oppervlakken overal van een paar uur tot dagen. We willen onze klanten verzekeren dat er geen gemelde gevallen van infectie van personeel binnen onze faciliteiten zijn geweest en we werken er hard aan om dat zo te houden. Als je een object hebt dat moet worden geruild, stuur je ze dan op dit moment niet.

We houden de aanbevelingen van de CDC voor de afhandeling van pakketten nauwlettend in de gaten en we houden onze klanten op de hoogte van hoe en wanneer we van plan zijn om verder te gaan met de normale werking.

Voorwaarden voor uitwisseling: Wij bieden een garantie van 14 dagen voor defecten van de fabrikant of eventuele storingen die optreden bij normaal gebruik van onze Workout Bands. De garantie van 14 dagen begint op de leveringsdatum en vervalt 14 dagen later. Als u binnen de periode van 14 dagen geen contact met ons opneemt met betrekking tot eventuele gebreken of schade, kunnen wij het artikel niet vervangen. Misbruik of schade die het gevolg is van misbruik zal niet worden gedekt en kan naar eigen inzicht worden geweigerd. Verzendkosten worden niet
terugbetaald. De klant is verantwoordelijk voor alle verzendkosten van en naar ons magazijn. Zodra het afrekenproces is voltooid, begint de verwerkingstijd en kunnen terugbetalingen en annuleringen niet worden toegestaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen voorwerpen als gevolg van postdragende series. Zodra het verlaten van het magazijn, Romysfitnessjourney is niet langer verantwoordelijk voor alle items

BECOME YOURSTRONGEST SELF

let’s train now