About

About

ROMYS FITNESS JOURNEY

What about it?

RFJ is niet zomaar een bedrijfsnaam. Naast dat het de initialen van oprichtster Romy Fransina Jalink zijn, kwam zij er al vroeg in haar carrière achter dat ze haar naam niet zomaar gekregen heeft.
deze afkorting heeft inmiddels nog een tal van andere begrippen gekregen

Allereerst staat RFJ voor de weg die Romy sinds een aantal jaar bewandelt op het gebied van fitness. Door de ups en downs die zij op haar weg tegen kwam, is Romy een hele nieuwe betekenis gaan geven aan de initialen die ze al sinds haar geboorte met zich mee draagt. That’s how ‘Romy Fitness Journey’ was born!

Naast dat Romy succesvol de opleiding Practical nutrition heeft afgerond en werk ervaring heeft opgedaan in eén van de grootste sportscholen van Amsterdam heeft Romy niet stil gezeten en heeft zij haar bedrijf RFJ naar een volgend level getild. Naast het geven van fitness- en voedingsadviezen maakt ze nu ook recepten voor haar eigen gezonde en lekkere sapjes. Daarmee realiseerde Romy zich dat RFJ nóg een andere betekenis heeft, namelijk: Romy Fresh Juices’.


Wat is het doel van RFJ?

Met RFJ wil Romy  ook o.a. jonge mensen inspireren en hen ervan bewust maken dat  fitness en de juiste voeding een positieve invloed kunnen hebben op hun leven en gezondheid .

Romy vind het niet alleen  belangrijk dat haar cliënten hun doelen behalen  op het gebied van sport en  gezonde voeding , maar dat zij  gaan geloven dat alles wat je wilt bereiken in het leven mogelijk is, door niet op te geven.

Testimonials

Let customers do the talking

Romy is een heel bevlogen en inspirerende trainer. Altijd bezig zichzelf te ontwikkelen en heel leergierig. Ze kan heel goed motiveren op een positieve manier. Mede door haar veelzijdigheid is ze hard op weg om een complete trainer te worden. Ze kan namelijk ook voedingsadviezen geven en dat in combinatie met het juiste trainingsprogramma zorgt voor uitstekende resultaten. Ze laat je hard en doeltreffend trainen om je trainingsdoelen op een verantwoorde manier te halen.

 

Paul Franklin

Paul Franklin

Loop-, conditie- en hersteltrainer

Romy is een hele vrolijke, spontane en warme persoonlijkheid en zodra ik bij haar de gym instapte was er gelijk een klik, ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Met Romy is trainen naast werken aan resultaat ook nog eens heel erg gezellig! Romy liet mij tijdens de training alles uit mij zelf halen, ook waarvan ik dacht dat het er niet in zat want hoe gezellig ze ook is, tijdens de training pusht Romy je echt buiten je comfortzone! Romy je bent een echte powervrouw en ik heb heel veel aan jou waardevolle steun gehad met zowel trainen als voeding! En jou schaterlach door de gym heen is de allerleukste!
Liefs Shannen

Shannen

Shannen

Al ruim 6 maanden train ik met RFJ oftewel mijn personal trainer en ik ben erg blij met mijn keuze. Echter geen doorsnee personal trainer maar iemand die ook erg gefocust en zeer gemotiveerd je doel laat behalen. Je bent dus geen nummer en dat maakt het zo prettig trainen met rfj. Ik had dat extra nodig om mijn motivatie te behouden en uiteraard mijn doel te bereiken

Conchita

Conchita

Model